Tuinaanleg

Na goedkeuring van het ontwerp volgt de realisatie van uw tuin. Voor de aanleg zal de tuin eerst ontruimt moeten worden waarbij eventueel bomen worden gekapt. Wij besteden aandacht aan het verbeteren van de grond, afwatering en bemesting. Dit zorgt tenslotte voor een goede basis voor een langdurig mooie tuin.

Brink Hoveniers zorgt voor de volledige aanleg van uw tuin. Wij zorgen zowel voor grondwerken, straatwerk, vijveraanleg, afsluitingen, beplantingswerken, rooien van bomen en hagen en gazonaanleg.

Verhoogde vlonder in tuin

Sierbestrating, straatwerk en verhardingen

Wij leggen alle vormen van verhardingen, straatwerk en sierbestrating. Denk aan hardstenen trappen, zitbanken, verhoogde plantenborders en vlonders bij zwembaden en vijvers. Maar ook parkeerplekken en straatwerk bij open bare ruimtes.

Vijver in tuin

Vijvers, zwembaden en waterbronnen

Bent u op zoek naar rust in de tuin dan kan water een oplossing bieden. Een fontein of stromend water is levendig en maakt indien goed toegepast een rustgevend geluid. Door het geluid van water kan omgevingslawaai van bijvoorbeeld een drukke straat naar de achtergrond verdwijnen.

Met onze ruime ervaring voorzien wij alle problemen en adviseren wij de grootte, welke pomp en filters het beste gebruikt kunnen worden.

Beplanting

Groen, gazon en beplanting

Het aanbrengen van planten is vaak de grootste visuele verandering van een tuin en zorgen voor het verzachten van materialen zoals steen en hout. Beplanting en groen maken de tuin compleet.

Contact

Neem vrijblijvend contact op.